Ouderdom vertragen en
je biologische leeftijd verlagen.

Ouder worden geeft het grootste risico op krijgen van ziektes. Help je lichaam daarom dit proces te vertragen. 4 jaar in 4 weken.

BESTEL NU

4 Jaar Jonger In 4 Weken

Voor slechts €40,- ontvang je ons programma waarmee je in weinig tijd, vanuit huis, echt leert hoe je snel en effectief invloed uitoefent op je veroudering.

DIT IS WAT JE KRIJGT

Zelfstandig;

Wordt CEO van je eigen gezondheid. Geen fancy health blogs maar vlijmscherpe uitleg over de anatomie van je lichaam.

Experts;

Onze training is geschreven door echte artsen, geen fitfluencers. Bespaar jezelf tijd & honderden euro’s op potjes & pilletjes.

4 trainingen;

Elke week een nieuwe training. Verbeter je zuurstofopname en verlaag je bloeddruk en rugpijn, val beter in slaap en verlaag je stress, elimineer suiker, voorkom chronische ontstekingen tegen je en leer hoe je sterk genoeg wordt om uit het ziekenhuis te blijven.

Begeleiding;

Stel je vraag aan ons team van artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en health experts.

Veilig;

Onze online omgeving voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten met een NEN7510 Certificaat, ISO27001 Certificaat en is HIPAA & GDPR Compliant. De app wordt ook gebruikt door ziekenhuizen.
BESTEL 4 IN 4 PROGRAMMA

Dit Is Hoe Het Werkt

BESTEL PROGRAMMA;

Gefeliciteerd, de meest duurzame weg naar een gezonder leven. Je ontvangt een uitnodiging om in te loggen en de eerste training te starten.

START TRAINING;

Je ontvangt inloggevens voor onze online omgeving. Liever in de app werken? Dat kan ook.

STEL JE VRAAG;

7 dagen per week bereikbaar zodat je echt resultaat boekt.

Wat Onze Klanten Zeggen

“Ik weet nu wat ik kan verbeteren en het geeft ook wel een geruststelling dat er niks zorgwekkends ontdekt is, al is het een moment opname.. voelt toch goed. En door de uitleg erbij snap ik het en heb je er ook echt wat aan!”

Dirk

“Online een advertentie gezien voor een bloedonderzoek. Dat wilde ik wel proberen! Super fijn geholpen. Goede uitleg over wat de bedoeling was en ook nog belangrijker, de resultaten. Deze zijn ook goed uitgelegd. Ik ben blij dat ik BodyFact gevonden heb.”

Rianne

“Ik had weinig energie en begreep niet waarom het niet lukte om gewicht te verliezen. Met de simpele en snelle vingerprik uit het BodyFact bloedonderzoek bleek dat ik een schildklierhormoon T4 uit balans was. Ik ben daarna naar mijn huisarts gegaan en samen zijn we een behandeling gestart.”

Geertje

Dit Zijn Symptomen Van Veroudering

Gewichtstoename

Slecht slapen

Haaruitval

Rugpijn

Langzaam herstel

Vergeetachtig

Leesbril

Hoge bloeddruk

Vragen Over Biologische Leeftijd

Wat is je biologische leeftijd?

Iedereen heeft een bepaalde leeftijd, gerekend in dagen vanaf de geboorte. Dit wordt ook wel de kalenderleeftijd genoemd. Maar hiernaast is er ook de biologische leeftijd. De biologische leeftijd geeft je inzicht hoe snel je lichaam verouderd.
Je kalenderleeftijd komt vaak niet overeen met je biologische leeftijd. Je kunt vijftig jaar oud zijn, maar je metabolische leeftijd is misschien wel zestig. Of dertig. Dit wordt met name beïnvloed door je levensstijl. En je kunt je wellicht voorstellen dat die biologische leeftijd enorm belangrijk is voor je gezondheid. Dat maakt je biologische leeftijd belangrijker dan de kalenderleeftijd.

Waarom je biologische leeftijd verlagen?

Meer nog dan voeding, beweging en stress geeft enkel het feit dat je ouder wordt, het grootste risico op het verkrijgen van ouderdomsziektes zoals diabetes, kanker, reumatische klachten, parkinson en alzheimer.
Leefstijl versnelt dit proces.

Hoe je biologische leeftijd verlagen?

Als je biologische leeftijd hoger is dan je kalenderleeftijd, dan kan dat dus negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Zoals diabetes type-2, een verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziektes en overgewicht. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de biologische leeftijd en de negatieve gevolgen ook te verlagen.
Het is belangrijk om ongezonde gewoontes te veranderen om jouw gezondheid te verbeteren en hiermee een hogere biologische leeftijd te behalen. Om er voor te zorgen dat je niologische leeftijd naar beneden gaat, is het belangrijk om er voor te zorgen dat je lichaam gezonder wordt. Dit betekent dat je gezonder kunt gaan eten, meer kan gaan bewegen en zeker combinatie van deze twee is heel effectief.
“Je hoeft hiervoor niet direct je hele leefstijl om te gooien.”
In ons programma van 4 weken gaan we in op de 4 grootste, maar ook vaak onderschatte, pijlers die je sneller doen verouderen.

Hoe zijn mijn gegevens beschermd?

Onze online omgeving voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten met een NEN7510 Certificaat, ISO27001 Certificaat en is HIPAA & GDPR Compliant. De app wordt ook gebruikt door ziekenhuizen.

Waarin onderscheiden jullie je van afvalprogramma's of sportscholen?

Overgewicht, vermoeidheid, slechte conditie & weinig spierkracht zijn symptomen van een ongezond lijf. Een gezond lijf zal vanzelf op gewicht komen. Wij pakken de bron aan, van daaruit zal je minder honger hebben, meer energie krijgen, meer zin hebben om te sporten en gemotiveerd blijven om je doelen te bereiken.

Wat gebeurt er na die 4 weken?

Het is de bedoeling dat je de 4 programma’s (met meerdere oefeningen per programma) die je jezelf aangeleerd hebt in deze 4 weken toe blijft passen op je levensstijl.
Wil je meer verbeteringen doorvoeren die zorgen voor een gezonde biologische leeftijd? Blijf dan lid bij BodyFact en ontvang maandelijks nieuwe oefeningen in je online omgeving.

Meer Over Je Biologische Leeftijd? Doe Gratis Scan

ONTDEK HOE JIJ ER VOOR STAAT

En herken of jouw gedrag bijdraagt aan het vertragen van veroudering.

Simpele vragenlijst.

Je bent maar een paar minuten bezig, dus je kunt dit direct even doen.

Direct uitslag

Wij laten je zien wat leefstijl betekent voor je biologische leeftijd.

10 tips 

Ontvang 10 tip voor het verlagen van je biologische leeftijd.