Sterke longen leiden tot een langer leven.

Naarmate we ouder worden neemt onze longcapaciteit tot wel 30% af. Dit verhoogt het risico op hartfalen.

BESTEL ADEMTRAINING

Longcapaciteit Vergroten

99% weet niet hoe je de gezondheid van je longen kan verbeteren. Voor slechts €29,95- krijg je toegang tot onze exclusieve training.

DIT IS WAT JE KRIJGT

Minder Stress;

20.000 tot 30.000 x per dag haal je adem. Doe dit op de juist manier en je krijgt controle over je emoties en stress.

Experts;

Onze training is geschreven door echte artsen, geen fitfluencers. Bespaar jezelf tijd & honderden euro’s op lange externe trainingen.

Kort;

Ademen kan je al. Goed ademen waarschijnlijk nog niet. In slechts 10 minuten per dag (5 dagen) leer jij 95% van wat je moet weten.

Veilig;

Onze app voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten met een NEN7510 Certificaat, ISO27001 Certificaat en is HIPAA & GDPR Compliant. De app wordt ook gebruikt door ziekenhuizen.
START NU

Dit Is Hoe Het Werkt

BESTEL TRAINING;

Gefeliciteerd, master je ademhaling. Je ontvangt een uitnodiging om in te loggen en de eerste training te starten.

START TRAINING;

Je ontvangt inloggevens voor onze online omgeving. Liever in de app werken? Dat kan ook.

STEL JE VRAAG;

7 dagen per week bereikbaar zodat je echt resultaat boekt.

Wat Onze Klanten Zeggen

“Kort en bondige AdemScan, leuk om op een andere manier je ademhaling te ontdekken. De trainingen zijn goed te doen.”

Dirk

“Vanochtend eerste ademoefening gedaan. Dat is echt heel lekker!”

Carôle

“Ik ben dan wel geen dokter, maar heb nu wel het idee dat ik echt begrijp wat ademhaling inhoudt. We doen het de hele dag, maar eigenlijk dus niet goed. Heb nu betere nachten, minder prikkelbaar en dus ook minder moe!”

Geertje

Dit Zijn Symptomen Van Verkeerd Ademen

Gewichtstoename

Slecht slapen

Verkouden

Rugpijn

Vaak Plassen

Vergeetachtig

Snurken

Hoge bloeddruk

Vragen Over Ademhaling Verbeteren

Waarom halen we adem?

Omdat ons lichaam zuurstof nodig heeft, maar eigenlijk ook om koolstofdioxide (CO2) uit je lichaam te krijgen. Voor vrijwel alle biologische processen gebruikt ons lichaam zuurstof: van spieren bewegen, eten verteren tot zelfs nadenken. Tijdens deze processen komt onder andere CO2 vrij. Wat de meeste mensen niet weten is dat deze CO2 gehalte verantwoordelijk is voor onze ademprikkel en dus niet zuurstof.

Waarom je ademhaling verbeteren?

Sporten, gezond eten en goed slapen. Dit zijn meestal de dingen die als eerste wordt genoemd als iemand gaat investeren in zijn gezondheid. Maar weet jij waar wij artsen bij jouw geboorte meteen naar luisteren? Weet jij wat bepaalt hoe goed je sport en hoe goed je slaapt? Juist, je ademhaling.
Dat brengt je hier, maar dat zal je verder brengen dan je je kan realiseren. Ademhaling is namelijk de eerste bouwsteen om het direct werkt. Je kan gelijk invloed uitoefenen op jouw lichaam en mindset.

Hoe kan je je ademhaling verbeteren?

Met onze trainingsmodule. Je haalt al je hele leven adem, anders had je dit niet kunnen lezen. Maar stel je eens voor dat je 20.000 tot 30.000 x per dag beter ademhaalt? Wat voor impact dat heeft op je stemming, energie en gezondheid?
Het begint met het losmaken van je ademspieren, het goed gebruiken van deze ademspieren en het inzetten van technieken om je ademhaling voor je te laten werken in plaats van tegen je.

Hoe zijn mijn gegevens beschermd?

Onze online omgeving voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten met een NEN7510 Certificaat, ISO27001 Certificaat en is HIPAA & GDPR Compliant. De app wordt ook gebruikt door ziekenhuizen.

Waarin onderscheiden jullie je van andere ademtrainingen?

Onze training is vooral vanuit medisch -en wetenschappelijk oogpunt ontwikkelt (door artsen). Het is de makkelijkste, belangrijkste en goedkoopste manier om je gezondheid een boost te geven. Onze training is online (makkelijk), slechts 29,95 (betaalbaar).

Wat gebeurt er na deze training?

Met de AdemScan en AdemScore kan jij op elk moment controleren of je longcapaciteit in orde is. De training blijft altijd voor je beschikbaar en kan je dus ook elke keer weer doorlopen. We gaan in op je ademfrequentie, ademdiepte en ook op neusademen. Deze onderdelen kan ook je ook los even doorlopen om het weer up-to-date te maken voor jezelf.

Meer Over Je Ademhaling Verbeteren? Doe de AdemScan

ONTDEK HOE JIJ ER VOOR STAAT

En herken of jouw ademhaling bijdraagt aan het vertragen van veroudering.

Meld je aan.

Je ontvangt toegang tot onze ademscan

Wat is je score?

Verwerk je uitslag in de app.

Ademtraining

Bestel onze training of contact ons als je vragen hebt.