arrow_drop_up arrow_drop_down

Over BodyFact

You take control

Visie

Inzicht vergroot de kennis en zorgt voor bewuste keuzes. Ieder lichaam reageert anders op (trainings)prikkels en voeding. Je hebt die informatie nodig om realistische doelstellingen te zetten en om die doelstellingen te halen. Wij geven je dat inzicht en we leren je hoe ons lichaam werkt.

Ons team

Hugo Fysiotherapeut

Hugo Wieringa

Hugo is fysiotherapeut en clubmanager van een lifestyleclub. Hugo helpt jou graag bij het vinden van je intrinsieke motivatie.

Nancy Leefstijlcoach

Nancy Tesselaar

Nancy is leefstijlcoach en natuurvoedingsadviseur. Zij vindt de magie en complexiteit van het lichaam prachtig en helpt jou graag meer inzicht te krijgen.

Thomas all-round lifestyle specialist

Thomas Esselink

Thomas heeft als missie om jouw kennis over je eigen lichaam te vergroten en zo bij te dragen aan een leven waarin je je eigen keuzes bepaalt.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Healthcheck

Je lichaamssamenstelling zegt veel meer over je gezondheid en fitheid dan alleen je gewicht. Met behulp van je laatste technologie kunnen we dat heel precies voor je meten.

Zelf Expert

Wij helpen je graag de juiste inzichten geven en je op weg te helpen om duurzame resultaten te boeken. Wij geloven dat kennis de basis is voor groei. Zonder kennis kan je niet de juiste keuzes maken.

Door de verkregen inzichten motiveer ik mezelf om verandering in werking te zetten en om, nog belangrijker, vol te houden.

Fernande van Leeuwen