Persoonlijke Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Fitte Werknemers Voor Jouw Organisatie

Ontdek Vroegtijdig Negatieve Trends in je Gezondheid.
Voorkom Burn-outs, Verbeter Werkplezier en Productiviteit

Meer Info

Bloedwaarden Meten & Optimaliseren

Gezonde medewerkers = Gezonde zaken

De gezondheid van werknemers is belangrijk omdat een gezonde werknemer vaak productiever is, minder verzuim heeft en een betere houding heeft. De kosten voor verzekeringen en ziektekosten gaan omlaag, de financiele situatie van het bedrijf verbetert.

Dit alles kan bijdragen aan een positieve werkomgeving, waar werknemers zich veilig en gezond voelen.

Een slimme investering voor werknemer en werkgever

Een signaal voor je werknemers dat je bedrijf om hen geeft en zich verantwoordelijk voelt voor hun gezondheid en welzijn, dit heeft een positief effect op de motivatie en betrokkenheid van je werknemers binnen het bedrijf.

Wie zijn wij?

Wij zijn Arts, Werknemer en Ondernemer. Je zou kunnen zeggen dat we snappen hoe het voelt om aan beide zeide van de tafel te zitten.

Celine Kelfkens

Voedingswetenschapper

Alexander Rakic

Arts

Thomas Esselink

Founder

Ik ben optimistisch over de toekomst van gezondheid omdat we ons er steeds bewuster van worden. Door werknemers te helpen hun lichaam beter te begrijpen, ontsluiten we een wereld waarin ze zich beter kunnen voelen, beter kunnen presteren en meer uit het leven kunnen halen. Als we immers weten waar we vastlopen in ons lichaam, kunnen we dat aanpakken en zorgen dat het ons niet meer tegenhoudt.
Werknemers
87
Bedrijven
479
Biomarkers
247
Happy
100

Welke Gezondheidsinformatie Haal Ik Uit Een Check

Sterke botten

Risico Diabetes

Risico Hart & Vaatziekten

Afvoer Afvalstoffen

Immuunsysteem

Spierstatus

Zuurstoftransport

Laaggradige ontstekingen

Veelgestelde Vragen

Wat is een Preventief Medisch Onderzoek?

Een preventief medisch onderzoek is een check-up waarbij (in ons geval) een dokter beoordeelt of alles goed gaat met je lichaam. Zo kunnen eventuele problemen op tijd worden opgemerkt en er iets aan doen, voordat het erger wordt. Zoals bijvoorbeeld een bloedonderzoek, krachttest of een hart- en longonderzoek. Dit soort onderzoeken worden gedaan om gezond te blijven en ziektes te voorkomen, in plaats van als iemand al ziek is.

Wat is een bloedwaarde?

Een biomarker is een biologische indicator van de interne toestand van je lichaam die in het bloed kan worden gemeten.
Biomarkeranalyse geeft daarmee een goede weergave van je gezondheid. Verder is het belangrijk om te kijken naar leefstijl en bijvoorbeeld familiegeschiedenis . Deze zijn essentieel voor het verkrijgen van een volledig gezondheidsprofiel.
Als je deze markers met regelmatige tussenpozen meet en ze vervolgens in een persoonlijk plan zet, kan jij je gezondheid, levensduur, prestaties en welzijn verbeteren!

Wat is je Biologische Leeftijd?

Je hebt je leeftijd volgens de kalender (je chronologische leeftijd) en je biologische leeftijd. Je biologische leeftijd geeft een indicatie van de snelheid waarmee je ouder wordt. De meeste ziektes die wij kennen ontstaan pas vanaf een bepaalde leeftijd. Je wilt dus zo lang mogelijk het ouder worden vertragen. Dit is namelijk niet bij iedereen gelijk en je kan dat op meerdere manieren meten.
Hoe jonger je bedrijf (biologisch gezien) hoe vitaler en hoe minder verzuim.

 

Waarom is het een Slimme Investering voor ons bedrijf?

Het is een signaal voor je werknemers dat je bedrijf om hen geeft en zich verantwoordelijk voelt voor hun gezondheid en welzijn, dit heeft een positief effect op de motivatie en betrokkenheid van je werknemers binnen het bedrijf.
Dit alles draagt bij aan een positieve werkomgeving, waar werknemers zich veilig en gezond voelen.

Voor wie is een Preventief Medisch Onderzoek bedoelt?

Een preventief medisch onderzoek is bedoeld voor werkgevers en werknemers en voor iedereen die gezond wil blijven of gezond wil worden.

Ready Do Build Your Dream Team?

Plan Kennismaking