podcast sprekers naast elkaar

In Vit Inside de Podcast, gaan Thomas Esselink en Hugo Wieringa op onderzoek welke gezondheidstrends en innovaties ons echt gaan helpen om makkelijk fit te worden. Een stortvloed aan hippe gezondheidstrends maakt dat het onmogelijk om uit te vinden welk trend je moet volgen en welke niet. Wij gaan in gesprek met ondernemers, wetenschappers en andere experts om voor jou uit te vinden hoe ons lichaam werkt.

Aflevering 4: Langer leven met een gezondheidscheck?

Over deze afleverng

Er op tijd bij zijn als je ziek wordt of ziek bent, dat wilt toch iedereen? Toch is een preventieve gezondheidscheck iets wat je uit eigen zak moet betalen.

Wij zochten uit wat de voor- en ndelen zijn van het preventief controleren van je eigen gezondheid

In deze aflevering gaan we in gesprek Vincent Bastiaans, bewegingswetenschapper en coördinator bij HAN SENECA, het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Bij uitstek de expert die ons alles kan vertellen over de gezondheidscheck

Geen tijd om te luisteren? Pak deze shortcut...

De belangrijkste informatie en tips uit onze podcast op een rijtje gezet. Download nu..

ipad met podcast gastheren op achtergrond

VIT INSIDE de podcast

Nieuwsgierig als wij zijn, gaan wij op onderzoek welke gezondheidstrends en innovaties ons echt gaan helpen om makkelijk fit te worden.

Shortcuts bestaan niet, of toch wel? Het wordt steeds makkelijker en leuker om je eigen lichaam (of biologie) te gaan begrijpen. Belangrijker nog, om die kennis positief in te gaan zetten om je beste leven te leiden.

Ook last van een stressvolle baan, of een hectisch gezin en ook nog voldoen aan de sociale norm? Een goed functionerend lichaam geeft je rust en zekerheid. Die heb je nodig in deze tijd.

Ga je met ons mee op onderzoek welke lifehacks ons gaan helpen dit te bereiken?

podcast microfoon

Alle afleveringen